Gardenline - Plantăm armonie

Home - title»Despre noi

Despre noi

Vă oferim servicii complete de peisagistică:

  • proiectare;
  • execuție;
  • întreținere;
  • sisteme de irigații;
  • soluții interioare de integrare ambientală cu plante decorative;
  • sisteme pentru realizarea de acoperișuri verzi.

Toate acestea stau la dispoziția celor care doresc un mediu ambiental viu, estetic și sănătos prin serviciile oferite de echipa Gardenline, membră a grupului Medline Facility Management.

 

Despre noi

Soluțiile ecologice, crearea de spații verzi și creșterea confortului ambiental sunt principalele obiective ale echipei Gardenline, întâmpinând necesitatea de a înființa spații verzi,  mai ales în mediul urban. Linia Gardenline a fost concepută pentru a crește standardele estetice și de protecție a mediului înconjurător, în special în locații cu trafic crescut, cum ar fi mediul urban sau cel industrial.

Profesioniștii în peisagistică, echipamentele și materialele de lucru performante, know-how-ul și experiența în domeniu din echipa Gardenline asigură servicii de specialitate în landscaping,  grădinărit peisager și soluții tehnice pentru acoperișuri verzi - la cel mai înalt nivel calitativ.

Impactul serviciilor oferite de Gardenline se cuantifică atât prin rezultate directe, imediat vizibile: îmbunătățirea aspectului estetic, creșterea nivelului de confort în mediul în care s-au realizat spațiile verzi, cât și prin consecințe benefice pe termen mediu și lung prin sistemele create, care sunt protectoare de mediu și preventive din punct de vedere fitosanitar.

Proiectarea și execuția lucrărilor se realizează de către persoane calificate în domeniu, îmbinând creativitatea cu pragmatism, adaptând totodată soluțiile optime fiecărei locații în parte.

Amenajarea, întreținerea și mentenanța proiectelor realizate asigură continuitate în condiții optime, având o deosebită grijă pentru menținerea beneficiilor oferite de spațiile verzi înființate de echipa Gardenline.

Împreună cu noi, plantați armonie

Echipa Gardenline

Descarca PDF   Referinte