Gardenline - Plantăm armonie

Home - title»Noutăți»Proiecte verzi în plină iarnă: plante de interior

Proiecte verzi în plină iarnă: plante de interior

Proiectele echipei Gardenline nu încetează nici pe perioadă de iarnă, când spațiile verzi din exterior sunt în perioadă de acalmie și  natura își rezervă dreptul de odihnă și refacere, pregătindu-se pentru un nou ciclu de viață. Pe lângă proiectarea spațiilor verzi care urmează să fie amenajate primăvara, ne concentrăm pe plante de interior, aducând viață și oxigen prin verdeață în spații închise.

Recent am terminat o lucrare reprezentativă la o companie din Târgu Mureș, unde în spațiul destinat birourilor am amenajat câteva jardiniere cu plante de interior.

Proiecte verzi în plină iarnă: plante de interior

Înainte de intervenția Gardenline existau câteva plante în ghiveci, îndosite lângă un geam de sub scări, sugerând atmosfera retro ale instituțiilor vechi de stat, anulând în totalitate valoarea estetică și de ambient care pot oferi aceste plante.

În urma intervenţiei noastre, atmosfera spaţiului a fost schimbată total, datorită impactului estetic produs de aceste jardiniere.

Proiecte verzi în plină iarnă: plante de interior

Totul a început de la un mic studiu de perspectivă, adică, unde este condusă privirea în momentul în care se intră în spațiul respectiv. Astfel a fost aleasă locaţia pentru fiecare jardinieră în parte. În ceea ce priveşte plantele, acestea au fost alese în baza mai multor criterii, precum: cromatica plantelor în raport cu cromatica spaţiului, pretenţiile faţă de lumină, apă şi nutrienți.

Proiecte verzi în plină iarnă: plante de interior

Rezultatul este un spaţiu cu personalitate, plăcut şi relaxant pentru cei ce îl tranzitează.

Nu uitați: plantăm armonie.