Gardenline - Plantăm armonie

Home - title»Servicii specializate

Servicii specializate

Peisagistică

Oferim servicii profesionale de peisagistică, incluzând proiectarea, execuția lucrării și întreținerea spațiului verde realizat. Lucrările pot fi de amenajare a aleilor de acces în spații comerciale, amenajare de grădini publice sau private, spații verzi urbane și rurale de interes public, comercial, industrial sau turistic.

Descarca PDF   Referinte

Acoperișuri verzi

Acoperișul verde este un sistem viu amenajat deasupra unei clădiri, procedeul având o istorie de câteva secole, fiind redescoperit de arhitectura modernă în Germania anilor ’60. Datorită sistemelor moderne de realizare al acoperişurilor verzi, valoarea clădirilor în cauză crește, oferind avantaje ecologice, estetice și energetice.

Descarca PDF   Referinte

Sisteme de irigații

Soluțiile de udare programată a plantelor sunt o componentă indispensabilă în proiectarea spațiilor verzi, de aceea, sistemele de irigație trebuie proiectate și montate personalizat pentru fiecare teren în parte.

Soluții de irigație pentru grădini și cele proiectate pentru acoperișuri verzi sunt specificul Gardenline, dar de asemenea sisteme de mari dimensiuni, pe terenuri agricole pot fi realizate tot cu ajutorul nostru.

Descarca PDF   Referinte

Plante de interior

Amenajarea spațiilor interioare cu plante ornamentale este o soluție estetică și sănătoasă pentru persoanele care locuiesc sau își desfășoară activitatea zilnică în acest mediu. Un ambient plăcut, verde, pe lângă faptul că sporește buna dispoziție a celor care folosesc spațiul respectiv, constituie un factor important în îmbunătățirea calității aerului.

Descarca PDF   Referinte

Amenajare de iazuri și cascade

Un iaz sau o cascadă în forfota urbană ne împrospătează, ne binedispune și contribuie totodată și la îmbunătățirea calității aerului. Echipa Gardenline vă oferă servicii complete de planificare, montare și întreținere a unei astfel de oaze în grădina dumneavoastră.

Descarca PDF   Referinte

Întreținere

Mentenanța curentă a zonelor verzi urbane, putând fi vorba fie de spații la nivel de sol, la înălțime sau în grădini amenajate, este una dintre cele mai importante sarcini ale Echipei Gardenline. Punem accent pe aplicarea metodelor ecologice, urmărind principii fitosanitare și estetice.

Descarca PDF   Referinte